writeaboutus.blogg.se

I thought I understood it, that I could grasp it, 
but I didn’t, not really

Publicerad 2013-02-26 00:20:04 i Allmänt,

Det har varit så härligt väder ute idag att jag satt mig ute och solade en timme! Dock så gav det inte så mycket, är fortfarande likblek och blå under ögonen haha.
Hoppas verkligen att vädret enligt tidningarna stämmer då dom visar att det ska vara soligt resten av veckan.

 gjorde också frukost/lunch på sängen till stackars mamma som ligger hemma sängliggandes och är sjuk. 



Älskar OPI´s Nagellack! Färgerna är jämt så fina och det håller så jäkla bra. Det här är mina favoriter som finns i butikerna just nu. Jag köpte det blåa "Get your number" i födelsedagspresent till Sora och det glittriga "polka" har jag själv.



I lördags så firade ju vi Sora som fyllde 19! Det var en grymt rolig kväll med massor av goda cupcakes som hon hade bakat. Hade nog kunnat smällt i mig allihopa för att dom var så söta och mumsiga. 
Först var vi hemma hos Sora sen åkte vi vidare till Rackén och avslutade kvällen på Slick.
 

 


i väntan på John Blund

Publicerad 2013-02-25 23:54:05 i Allmänt,

Borde egentligen sova nu för att vara extra utvilad till studentkryssningen imorgon, då det blir party non stop i ett dygn! Men icke... Grannen verkar också vara party sugen då högmusik spelas och djupa samtal hörs igenom väggen intill min säng och ja jag hör vad dom säger... För det mesta i alla fall haha! 
Om det ändå var bra musik som spelades så hade jag inte klagat, men just nu är det mest något dånande surr som spelas om och om igen och en massa klagande om hur tungt livet känns med en blaskig öl i handen, sedan skrattas det en hel del. Jag ligger och fnissar lite jag med. 
Dena ena killens skratt låter exakt som Martin Timells! Börjar ju snart tro att det är han, haha. 
Han får gärna komma över och bygga mig ett rikigt kök och snygga till toan, skulle vara perfekt! 

Saturday

Publicerad 2013-02-23 13:06:22 i Allmänt,



Ikväll är det födelsedagsfirande för Sora som fyller 19 år och utgång som gäller, woho!! let's go and party all the night long! 

Det känns som att den här helgen och nästa vecka är sprängdfylld med festligheter så just nu kan jag inget annat än att vara glad och peppad, men verkligheten hinner ifatt mig och gör mig ständigt orolig och ledsen. 
Men så länge musiken är igång och jag är omgiven av fina människor så får dom mig att glömma det för en stund och får mig att tänka på annat, vilket känns underbart. 

Tårtkalas och konsert

Publicerad 2013-02-23 00:53:15 i Allmänt,

Den här dagen vart rätt grym ändå! 
Tjejerna kom och överraskade mig med tårta så vi dukade fram och hade tårtkalas. Fick även ett sött försenat födelsedagskort där det stod att dom ska bjuda mig på middag och bio, hihi kommer att bli så mysigt! 
Dom gjorde min dag ♥. 

 
,
Sen mot kvällen efter en massa tårt och kak svullande så åkte jag och Lotte in till Gävle för att kolla på First Aid Kit, åhh som jag har längtat! och dom var hur bra som helst, bättre än vad jag trodde att dom skulle vara och ändå så hade jag sjukt höga förhoppningar! Sååå om ni får chansen att se dom så gör det.
Jag och Lotte vart alldeles lyriska och fick gåshud för att det var så bra, hihi åh dagen och kvällen vart perfekt!

 






good morning

Publicerad 2013-02-22 11:24:06 i Allmänt,

 

Skämmer bort mig själv med frukost på sängen idag igen, fast idag blir det ett avsnitt the walking dead istället. Älskar att det äntligen är tillbaka igen! 
 

Oh sunny day

Publicerad 2013-02-21 12:19:13 i Allmänt,

Det vart en regäl frukost/brunch på sängen till ett nytt avsnitt av Pretty little liars. 
Det är helt sjukt vad spännande det är nu, ge mig alla avsnitt nu på en gång så att jag kan ligga kvar och slappa i sängen resten av dagen. Men nej... Solen skiner och Iite plugg och städande står på schemat idag. 


Då man önskar att dagarna var längre

Publicerad 2013-02-21 12:05:00 i Allmänt,

För en vecka sen var det alla hjärtans dag, dagen då man ska umgås med den/dom man tycker om och fika i mängder och det lyckades jag och mina fina vänner rätt bra med. 

Vi har som tradition att fika kladdkaka och lyssna på fin musik varje år, dock så kunde inte alla vara med iår men det vart mysigt ändå. 

Efter fikan med tjejerna så åkte jag hem till Filip där vi lagade god mat och började beta av våran "måste se" filmlista. Jag tänkte vara lite gullig av mig så jag köpte med mig en ros och eftertätt!
Det kändes dock lite väl mycket med hjärtanen på bakelserna men allt var format och pyntat med rosor och hjärtan på bageriet under mig, till och med kanelbullarna såg hjärtformade ut. 






I söndags åkte jag och hjälpte Linda en snabbis på Café-Nyfiket där hon ställer ut och säljer sin konst, vi tog även liten fika när vi ändå var där. Så om  ni har vägarna förbi Gysinge så gå in ni också och fika, kolla och köp tavlor, målningar och foton! Det finns massor och allt ska bort. 
Ni kan kolla mer om det på hennes blogg: http://ellieart.blogg.se/

 

Oh-oh-oh!

Publicerad 2013-02-21 09:52:00 i Allmänt,

 

Den här låten spelas för fullt just nu i mina högtalare medans jag fixar mig en god frukost och hoppar omkring "dansar som honom".  

Imorgon ska jag och Lotte på First Aid Kit, Lördag blir det fördelsedags firande för Sora och på tisdag är det äntligen dags för studentkryssningen!
Det kan inte bli så mycket bättre!
 

Grön-moothie-Grinchen

Publicerad 2013-02-11 23:30:28 i Allmänt,

Imorse gjorde jag en jätte god och fräsch frukost smoothie som jag hittade bland en massa sparade recept på datorn som jag var sugen på att prova.
Den var vädligt mild i smaken, perfekt till frukost! 

Avokado-Banan Smoothie:
1 avokado
1 äpple
1 lager selleri
1-2 koppar babyspenat
ca 2 dl vatten

Sedan efter plugget så skulle jag och Jossan fika men var istället lite små hungriga så vi gjorde en varsin smoothie som vi döpte till Grinschen, haha! 

Den vart god, dock inte lika mild pgr av kiwin men mumsig ändå och det vart verkligen en energiboost-smoothie, fyllt med gröna godsaker!



Grinchen:
2 kiwi´s
1 banan
1 äpple
1 lager selleri
1 kopp babyspenat
1 näve kokosflingor
ca 2 dl vatten 
 
Sedan toppa den med lite naturella nötter eller müsli. 
 

Mina tankar bara snurrar runt i mitt huvud

Publicerad 2013-02-10 01:35:21 i Allmänt,


Jag har tänkt varje kväll den här veckan att jag ska sova tidigt, men det har blivit sent varje dag...
Nu sitter jag här i natt igen och gör ingenting vettigt, då jag egentligen borde sova för att för en gångskull vara pigg när jag vaknar. Men icke! 

Jag har nästan varit mer i Gävle den här veckan än hemma, hela veckan gick så fort och helgen lika så, imorgon är det söndag igen. Men jag klagar inte för jag har haft en riktig toppen vecka! 
-Mina tankar bara snurrar runt i mitt huvud-

I torsdags var det den bästa dagen på länge! En torsdag som jag mer än gärna gör om. 
Jag var på middag och bio date, hade en super mysig och rolig kväll med kanske världens charmigaste och snällaste kille. Vi kollade på Django unchained och åt en god middag på o'learys. 

Studenten 2013, då är det min tur

Publicerad 2013-02-10 01:05:51 i Allmänt,

Nu har äntligen min studentmössa kommit! Woho!!


Dagrna går fortare än någonsin och snart är de över. 
All stress och ångest ligger i halsstrupen på mig, men jag vet att det kommer att gå bra till slut. 
Jag ska försöka ta tag i allt som jag måste göra, sedan se framemot och njuta av  studentkryssningen, balen och självaste studenten! 
Jag längtar så otroligt mycket samtdigt som jag är livrädd att sluta. 
Tanken på att mista kontakten med så många vänner, veta att man inte kommer att se alla igen. 
Försöka söka jobb och växa upp, gör mig livrädd. Att liksom mista den där "tryggheten" som jag har nu försvinner. Jag går till skolan och vet vad jag ska göra, ledig på helgerna och får studiebidrag, men sen då? 
Det är just det som gör mig rädd. 

Men om jag bortser från all ångest och stress så ska allt bli underbart! 
Speciellt det senaste året så har jag längtat efter att få sluta, få uppleva studentveckan, umgås och dansa med alla fina vänner, få sedan hålla på med något jag vill, slippa allt plugg "för ett tag". 

healthy breakfast

Publicerad 2013-02-02 10:40:22 i Allmänt,

Gjorde en lite tjockare smoothie till frukost gjord utav av morötter, äpplen, kokos, hallon, apselsin, blodapelsin, cacao-nibs, PUKKA vitalise pulver "vitamin boost" och müsli som topping/flingor.

Det ser dock inte så gott ut, men det vart jätte mumsigt! Mycket godare än att ha fil eller yoghurt till tycker jag. Den vart söt men samtidigt fräsch, perfekt tilll frukost. 

Nothing will be like yesterday

Publicerad 2013-02-02 10:28:00 i Allmänt,



 
 



-Iám shy at first,
but i do the stupidestrandom shit,
when i get comfortable with someone.-

Igår fick vi hämta ut våra studentmössor som hade kommit till skolan, woho!
Nästan alla gick dit och hämtade ut dem och sen när det väl var min tur så hittade dom så klart inte min mössa... Att jag jämt ska ha sån otur. Hoppas att dom hittar den och att jag får den nu på måndag för är så nyfiken på hur den ser ut och sitter. Studenten ska bli så galet kul! 

Efter uthämtningen av studentmössorna så gick jag och tjejerna och handlade in för kvällen, vi skulle nämligen ut på en krogkväll på Rackén där 3 band skulle spela. Banden var faktiskt riktigt bra, inte för hårt, inte för mesigt och bra samspel. Det första påminnde nästan lite om Kings of leon. 

Efter ett par drinkar och några smirnoff ice så var man igång och minglade runt bland vänner, bekanta och helt främmande människor. Alla pratade med alla och vi var så många runt vårat långbord som vi hade fixat oss, så det vart lite kaosigt med sittplatser och att kunna höra vad alla sa haha! Men det var en grymt trevlig kväll som jag gärna gör om. 


Det var både den roligaste och nervösaste kvällen på länge.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela