writeaboutus.blogg.se

Make Up

Publicerad 2013-04-24 10:33:00 i Allmänt,

Sitter och kollar efter några bra sminkningar som jag kan ha under studentveckan, på balen och självaste studenten. Det är så svårt att bestämma sig om hur man vill ha det, så det är lika bra att försöka träna hemma och prova olika sminkningar redan nu. Jag skulle ha bokat tid för en balsminkning hos Make Up Store men var lite sent ute så det var fullbokat... Ligger dock som reserv ifall ena tjejen bokar av. 
Så nu har jag och Jossan tänk att vi ska gå och boka oss en liten minikurs inför balen. 

Här är några härliga bilder på olika sminkningar som Johanna Djerf har gjort. Det är helt sjukt vad duktig hon är! Man får en massa inspo, så kolla in hennes blogg http://johannadjerf.spotlife.se . 

 
Thursday

Publicerad 2013-04-18 23:07:00 i Allmänt,

Vaknade alldeles för tidigt imorse utav att mobilen plingade till, vart vaken i nån timme innan jag sedan somnade om. Men det dröjde inte länge innan det började att låta igen, då klockan ringde och alla fiskmåsar utanför mitt fönster började att låta. Var helt inställd på sol idag, men det var bara regn...
Uffa, var inte alls sugen på att gå ut! Men när jag väl kom ut och lyssnade på lite bra musik på vägen till skolan så var det rätt skönt ändå. Trots skitväder så har det varit en rätt bra dag ändå.
 


Saturday

Publicerad 2013-04-15 20:18:00 i Allmänt,

I lördags så spelade tjejerna med sitt band Tack som fan på kulturcentrum här i Viken och dom var grym! "stolt kompis". Ni som inte var där missade något. 
 
 
Sedan efter deras och några andras spelningar så skyndade vi oss hem till mig för att snabbt fixa oss och äta innan vi åkte vidare till Rackén där David och hans band Pointless hour spelade. Dom var också förbaskat grymma! Så lördagen blev en festlig dag med massor utav bra musik, härligt folk och barhäng med dom bästa. 

 
 

Jag lever

Publicerad 2013-04-15 19:37:49 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka i lägenheten igen efter en veckas lov och en veckas sjukfrånvaro. 
Känns skönt att komma tillbaka till plugget även fast jag känner en hel del ångest inför att ta tag i allt som måste hinnas bli klart innan betygen sätts. Det är inte långt kvar nu! 

Snart står vi alla där på kullen i parken i våra fina kläder och mössor i skrikande sång, skratt och tårar. Tar ett sista farväl utav livet vi är vana med. Sedan börjar verkligheten eller vuxen livet som dom säger, men jag kommer inte känna mig vuxen förren om många, många år. Nu är bara frågan vad händer sen? Vad vill jag göra?.. Så svårt. Men jag vet att det löser sig, på ett eller annat sätt. Street Jam

Publicerad 2013-04-15 12:53:16 i Allmänt,Tänk vad mycket ett piano, en fiol och ett par händer kan göra. 

Sitter nu i soffan med en kopp te, en massa tända ljus och ritar lite i skitvädret. Rain rain rain - go inzane. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela