writeaboutus.blogg.se

Flowers

Publicerad 2013-08-21 19:57:00 i Allmänt,

Förra veckan fick jag något ryck och plockade fram mina pyssel saker. Jag gjorde tre hår-kransar och jag älskar dem! Det är så fint och gulligt med blommor i håret, perfekt en fin sommardag eller på festival. Materialet är köpt Panduro. 
 

 
 


En festlig fredag

Publicerad 2013-08-17 14:31:00 i Allmänt,

I fredags så var det pary och utgång som stod på listan! Vi började hemma hos mig i min lillla lägenhet sedan tog vi bussen vidare mot stan. Vid teatern var det den så kallade "balkongfesten" det såg häftigt ut med inte så mycket mer än det så vi gick därifrån rätt snabbt till krogen och klubbarna.

Det var en riktigt kul kväll och kanske den sista på drygt ett år som Jossan är med.. Hon ska om bara någon vecka flytta till Gotland och börja på plugga och spela på en musikskola. Är jätte glad för henne och för att hon bestämde sig för att åka, hon kommer nog att få ett grymt roligt år! Samtidigt som jag hoppades på att hon skulle ha ändrat sig för att jag kommer att sakna henne.

Jag fick äntligen passa på att inviga min nya favorit klänning!

 

Det blev en helg full av liv

Publicerad 2013-08-13 02:02:55 i Allmänt,

 
Dagen då du hälsade på var som förväntad ”nervös, pirrig och härlig”.

Jag började dagen med att fixa i ordning allt inför kvällen som skulle bestå av mina fina vänner som kom på besök för att grilla, förtära alkohol och leka lekar. Dock så blev det inte så mycket lekande, det vart mer djupa samtal om allt och ingenting, skratt, kvällsdopp i dammen och härlig musik. Jag hade också bakat en kladdkaka att bjuda på med ett övertäckt lager av mörkchoklad och jordgubbar. 

Efter allt städande och fixande så var Erika den första som kom brummandes på sin moped direkt från jobbet. Vi satt oss på bryggan med ett varsitt glas vin och en skål chips för att lugna ner oss, båda var uppe i varv och var allmänt fnissiga av oss efter att inte ha träffats på allt för länge. Vännerna började att droppa in en efter en och klockan började tillslut att närma sig till den tid då det var beräknat att du skulle dyka upp. Efter några misslyckade samtal på grund av dålig mottagning och några fel körningar så kom du äntligen fram till rätt hus. Ett dovt litet hej och en ful vinkning var det första som jag fick fram. Du såg glad ut och gav mig en kram. Sedan gick vi ut till dem andra på altanen och kvällen kunde dra igång. 

När det nästan var morgon och vi inte längre orkade hålla oss vakna så var det dags att sova. Alla vännerna sov över så huset kändes helt plötsligt som ett kollektiv, hihi. Sedan när alla hade vaknat igen så åt vi frukost och några utav oss började att dra sig hemåt. Jag ville inte att kvällen som var skulle ta slut, den gick för snabbt… Men satan vad trevligt vi hade det. 

Tillslut så hade alla åkt hem utom du som skulle stanna en natt till. Vi var kvar i huset ett tag för att ta ett sista dopp i dammen för att trotsa den lilla badkrukan som vi är.  Sedan bar det iväg i din bil till ”stan” där vi handlade en lite gott dvs. Ben&Jerry glass i mängder och pizza för att kunna ha en riktig tjockis filmkväll i min lägenhet. Det var mysigt, och du var så trevlig. Dock så gick det inte att undvika att det blev en del pinsamma och tysta stunder emellan oss. Men vad mer kan man förvänta sig när man inte än känner varandra så bra och sedan kunde vara så fruktansvärt blyga. Antar att det släpper ju mer vi kommer att ses. 

We can be Heroes just for one day

Publicerad 2013-08-13 00:25:00 i Allmänt,

 
 


Regnet bara öser ner och livet känns grått för att det snart är höst vilket får mig att rygga tillbaka. Efter några timmars suckande så hörde jag hur Bowie började spelas i mina högtalare och det gav mig en idé till en photoshoot, dock så var inte tanken att det skulle bli självporträtt men när man inte har någon annan att fota så fick jag duga så länge. Jag var tvungen att göra något för att fördriva tiden. Jag har kvar idén och tänker senare be någon av mina snygga kompisar att leka modell, håller tummarna för att någom av dem vill.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela