writeaboutus.blogg.se

Festival Trion

Publicerad 2013-07-22 01:47:00 i Allmänt,

På festivalen så vart Jossan, jag och Cissi intervjuade om hur man håller sig "fräsch" på en festival av några som kom ifrån spotify och haha... I found it.. Tycker om våra fina svar haha! Dock så är det en skriftlig intervju. 

 
Så håller du dig fräsch på festival!

Första dagen på Bråvalla! Hygientips från tre veteraner hittar ni här

Vi träffade 19-åringarna Cecilia Larsson, Annie Larsson och Josefine Liljeholm, tre fräscha brudar från Sandviken! Tjejerna gav oss tips på hur man håller sig fräsch på en festival trots bajjamajor, tomma tvålbehållare och brist på rinnande vatten

Vilka är era allra bästa hygientips?

- Svettservetter! Eller våtservetter, som det väl egentligen heter. Torrschampo, make up-servetter… Alla typer av servetter! En massa jäkla smink och spray-deo. Och ha med sig mycket kläder så man kan bli torr och fräsch. Gummistövlar är också det bästa man kan ha!

Hur svårt är det att hålla sig fräsch?
- Det är jobbigt. Man ser ut som ett helvete efter att det har regnat eller efter en lång konsert.

Tycker ni att det är viktigt hur ni ser ut här?
- Alltså det är ju festival, man måste släppa loss lite! Men man vill ju inte se ut som någon som inte har duschat på två veckor. Lite fräsch, men man får ju vara skunkig här.

Det är långt ifrån första gångerna som de här tjejerna är på festival. Armband från Sweden Rock, Getaway Rock och Peace & Love pryder deras handleder. Förutom hygienknepen tipsar de om att ha lås på tältet, och att alltid gå på toa ihop så att ingen kommer bort. På tal om det så är alla överens om vad som är det allra äckligaste på en festival: bajjamajjorna.

- När vi vaknade i morse kände vi kissdoft. Och igår kväll fanns det varken papper eller tvål, och eftersom det inte finns några lampor var det kolsvart därinne. Man såg inte vad man gjorde, men vi var ju tvungna att gå på toa! Men vi sätter oss inte på ringen, man står typ i 90 grader.

Vänjer ni er någonsin vid festivalsnusket?

- Ja, man lever som man lär! Vi vill ju vara här och vi vill campa, så då har man inte så mycket val. Men det finns inget skönare än att komma hem och lägga sig i sin säng nyduschad och mätt, och känna “tack gode Gud för att jag har ett hus att sova i”!

- Beatrice Odin

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela