writeaboutus.blogg.se

Uppsala

Publicerad 2013-03-23 19:11:00 i Allmänt,

Idag vart det en heldag i Uppsala för att leta efter en balklänning och sedan kolla in Gantbutiken där min bror John har börjat jobba. Efter en hel del provande och letande i butikerna så hittade jag en jättefin klänning som kommer att bli perfekt! Nu är det bara hår, smink och baldejt som ska fixas... 
Tänker dock inte visa min klänning förren det dags för balen.

 
 
 
 
Stockholm

Publicerad 2013-03-21 20:41:00 i Allmänt,

Idag har vi varit på studiebesök i huvudstaden med klassen. Det var rätt skönt att komma ifrån skolan och få göra något annat för en gångskull, även fast det kanske inte var det roligaste att besöka riksdagshuset och en synagoga kyrka. Men vi fick en två timmars paus på stan som inte var helt fel! och bestod utav lite fönstershopping, fika på waynés och en Mumford & sons vinyl från Bengan´s.
Risenta

Publicerad 2013-03-20 09:27:03 i Allmänt,

Frukost med världens godaste müsli, banan och kanel.
Jag är egentligen inte ett sånt stort fán av flingor och müsli men jag älskar den här!
Sen så är den russinfri också vilket är ännu ett plus, hatar att dom jämt ska slänga i en massa russin i varenda müsli mix.. 

Ingredienser:
Solroskärnor, boveteflakes (majs, bovete, rörsocker, havrefiber, majsglukossirap, havssalt), pumpakärnor, mandel 12%, quinoaflakes (majsmjöl, majsflingor, quinoamjöl, honung, quinoafrön, majsglukos, havssalt), gojibär 6%, rostade hasselnötsbitar 6 %, quinoapuffar, konserveringsmedel (svaveldioxid).

Den här müslin är full av nyttiga quinoapuffar och quinoaflakes. Quinoa är en ört som ursprungligen kommer från Anderna. Quinoa har ett högt proteininnehåll samtidigt som det är rikt på vitaminer och miniraler. Dessutom är fetthalten och GI-värdet lågt. En ovanligt bra start på dagen helt enkelt.

photoshoot

Publicerad 2013-03-18 18:51:00 i Allmänt,

Hade en liten photoshoot förra veckan med Lotte och Jossan till våra projektarbeten. Vi var först så fantasilösa och inte kom på alls hur vi skulle göra tills jossan plockade fram ansiktsfärgen! Då kom dom igång direkt och började måla medans jag satt och väntade med kameran redo för att börja fota. 

 VOGUE - march

Publicerad 2013-03-18 18:32:00 i Allmänt,

Just nu sitter jag och bläddrar i nya Vogue tidningen som jag köpte i London, i väntan på att pannkakorna ska bli klara. Älskar både Vogue och Ellè tidningarna! Dom är så fina och har så himla många häftiga och inspirerande bilder i sig. Skulle kunna sitta i timmar och bara kolla och gå i genom dem en för en. Dem ger mig också ett regält foto sug! Önskar dock att jag hade en bättre kamera och lite mer kunskaper.

pretty in pink

Publicerad 2013-03-12 21:23:00 i Allmänt,

Det syns att en tjej bor här va? haha 
Har städat lite i lägenheten och har kommit på att mitt badrum är i stort sett helt rosa och överfullt utav krämer och grejer men ändå får jag aldrig nog. 

Vad gör man inte för att försöka få en att tänka på på allt annat än den fula plastmattan som tapet och elementet som sitter uppe mitt på väggen? haha ALLT för att försöka göra det lite finare och sötare.
details.


 
 
 
 
 
 

Den röda grönsakssmoothie´n

Publicerad 2013-03-12 08:10:00 i Allmänt,Röd smoothie "kommer inte på något namn till den.." 
Jag gjorde en ganska regäl smoothie, kanske att den passar bättre till lunch än på morgonen, men den vart i alla fall super god! Känns som en riktigt boost för immunförsvaret. 

Jag mixade i :
1 avokado 
1 röd paprika
1 riven och mixad rödbeta
2 rätt smala skivor ingefära 
1 selleri stav
1 halv pressad citron
2 rivna morrötter

Lov och London, men nu är jag tillbaka.

Publicerad 2013-03-12 00:42:00 i Allmänt,

Jag lever! nästan i alla fall... Dog lite på lovet när jag fick syn på alla fina hus och ställen i London.
Jag var där en vecka med min pappa, det var toppen. London är ett sånt ställe där jag skulle kunna tänka mig att bo på. Det var som en helt annan värld. Så många affärer att gå runt i, alla häftiga uteställen, mysiga restauranger, allt häftigt folk. Dessutom ska man ju vara galen i te om man bor eller åker till England så det passade mig perfekt! Dock så tycker jag att dom hade väldigt små koppar, då jag är van med mina XL jätte koppar från Indiska haha. 

Här kommer en liten bildbomb från London veckan! lägger upp mer sen och skriver om allt vi gjorde där.

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela