writeaboutus.blogg.se

unrequited love

Publicerad 2013-05-17 23:09:00 i Allmänt,

Att vara kär i en person och inte få någon respons tillbaka, gör nog ondast av allt. Att veta att killen eller tjejen inte tyker detsamma gör ont. Men det är ändå bra att få veta sanningen, att dra dra bort det där plåstret över såren. Hur ont det än gör så har man inget val. Man kan inte påtvinga eller gå och vänta på någon som inte käner eller kommer att känna något. Den personen kan inte heller rå för att den känner som den gör, likväl som du. Ingen vill ju vara med någon som inte tycker om en. Ingen vill nöja sig med att träffas ibland och få vara den där tjejen/killen som blir uppringd när den andre är "sugen". Man vill vara tjejen/killen som den vill ringa så ofta den bara kan. Man vill känna sig speciell. Så våga fråga om du inte vet, våga dra bort det där plåstret och gå vidare! För hur underbar den där killen/tjejen än är så finns det flera fiskar i havet. Man måste bara se sig omkring och när man minst anar det så kommer den där speciella personen som tar dig för den du är, gillar dig för att du är du och vill inget hellre än att ringa just dig i alla lägen. 

En dag i studion

Publicerad 2013-05-17 21:58:00 i Allmänt,

Jag har filmat tjejerna när dom har spelat in i studion med deras låtar med bandet "tack son fan" till min lilla dokumentär film. Ska göra en dokumentär om hur det är att spela i ett band på min rörlig-bild kurs i skolan. 
Dom är jätte duktiga och jag kanske att jag lägger upp filmen här sen när den är klar! Får se hur den blir och vad dem andra säger.

Dom ska dessutom spela nu på onsdag i Gästrike hammarby och sen på torsdag slår dom till på stort! Då det är vårkonsert med hela Estet och kulturskolan här i Sandviken. Då spelar dom med både bandet och sen i deras  ensamblé grupper som dom har i skolan. Dom har 3 föreställningar/konserter på torsdagen och därav 2 av tiderna är fullsatta. Så om ni har tur och vill ha en biljett för att komma och kolla så finns det nog kvar till kl 14.00 föreställningen! Biljetterna finns att hämtas i receptionen på folketshus och dem är gratis. 






En smak av vuxen livet

Publicerad 2013-05-17 19:48:00 i Allmänt,


Borde egentligen slita som ett djur med dom sista resterna nu "dem ska vara inne innan den här dagen/kvällen är slut".. Men var tvungen att skriva av mig lite, då jag har alldeles för mycket i mitt huvud just nu.

Egentligen är det fel att uppmuntra till något muntert just denna vecka. Min gode vän Emmy gick och blev en riktig Kvinna och har bestämt sig för att flytta härifrån och plugga vidare. Hon funderar på Norrköping av alla platser i vårt avlånga land. Riktigt stora kliv som lämnar tomma fotspår i mitt hjärta. Innan kvinnan i fråga ens har burit sin första kartong så saknar jag min arma finne.

En god vän lämnar mig i trista Sandviken. En annan håller på att bli tokig över vart hon ska ta vägen i höst. Nathalie, den gamla vännen i mitt liv, har nyss förlovat sig och fött en liten vacker flicka vid namn Juni. Erikas dyra jacka är numera blå och inte svart som den jämt har varit i alla år och snart har alla våra inre organ inom bara några få veckor fått sig ett riktigt slag under bältet av den alltid segrande ringmästaren alkoholen, då studentveckan är i full gång. Studentveckan som vi alla längtar efter och har planerat outfit sedan flera veckor tillbaks, alla utom jag som alltid är ute i sista sekund. Eftersom jag ibland inte är det minsta unik så börjar jag precis som vi alla gör; med det negativa.

Förutom ovanstående krafs så hänger jag inte läpp. Jag har mycket att se framemot! Alla nya möjligheter att få prova något nytt, tjäna lite pengar, få en smak av vuxenlivet och vem vet, kanske även jag inom en snar framtid lyfter kartonger och är på väg till en ny stad för att plugga vidare. Plugga i staden där jag förmodligen kommer att träffa en hel del nya härliga människor som har blivit upptäckta över kanske en sallad eller en enkel kopp kaffe.

Från det negativa till det lite mer positiva och det där lilla hoppet som jag har inom mig så känns det ändå bra att äntligen få gå ut skolan. Jag kanske inte har dem där toppbetygen som jag egentligen skulle kunnat ha om jag hade kämpat lite mera och tagit det hela på större allvar. Jag kanske inte heller är tillräckligt vuxen för att klara mig på egen hand som min goda vän Nathalie, men jag är en bra bit på vägen och lär mig av alla mina misstag och allt som den där vägen har och haft att erbjuda. Jag är på språng! Springer mot mina framtidsdrömmar med fina vänner lite här och där om i landet, som jag alltid kommer att kunna hälsa på vart dem än bor och tar vägen. Nu laddar jag inför det sista med mina nuvarande klasskamrater och brister ut i sång för dom 3 underbara och slitsamma år som vi har tillbringat tillsammans. Jag avslutar det hela med en skål "klirr". 
 

I miss the sea

Publicerad 2013-05-17 17:54:00 i Allmänt,

Fyndade en söt topp på secondhand idag, som jag kommer att använda flitigt i sommar. Den får mig att längta till Spanien, stränderna och den goda smaken av skaldjur på den lilla fiskrestaurangen som vi brukar gå till när jag är där. 

Marché Sandaga

Publicerad 2013-05-15 08:58:16 i Allmänt,

Second hand är nog bland det roligaste som finns, speciellt när man fyndar eller hittar något som man aldrig någonsin skulle tänka sig att ha på sig, men som passar perfekt. Dem där lite ovanligare eller helt egna kläderna som man bara kan hitta just där. 

Det händer då och då att jag hittar ett guldkorn bland alla galgar i den mysiga secondhand/vintage butiken Marcé Sandaga på Norra Kungsgatan i Gävle. Det finns allt från det lite dyrare och lyxigare till rena rama loppis fynden! Om ni bor i Gävle eller i närheten så tycker jag att ni borde trippa dit någon dag, man kan också fika om man känner för det i kafé hörnan. 

 
 


 

En doft av rosa och smak av söt chili

Publicerad 2013-05-14 22:32:00 i Allmänt,


Victoria´s secret angel parfyme, strawberry body mist - The Body Shop "som luktar himmelskt" och strawberry/champange body splash - Gina Tricot.  


Super gott te som är i smak utav söt chili som jag köpte idag på hälsokosten en gata ner. Det gör en varm i hela kroppen, perfekt en mulen dag eller en sen sen sommarkväll. 

Dem små detaljerna som man glömmer bort

Publicerad 2013-05-14 21:59:00 i Allmänt,

Hela torsdagen och fredagen var vi lediga från skolan så då passade jag på att få vila ut, plugga lite rester och fota ute i trädgården. Min tjocka katt var på besök då han bestämde sig förut för att flytta hem till grannen. Han var väldigt sällskaplig och passade också på att gå runt bland alla blad och blommor. Det är så härligt att våren äntligen är här! Trots att det faller ner några regndroppar då och då. 

Vi firade också min kära bror Chris i fredags med god mat, presenter, chips och ett glas rosé ute på altanen. Han hade med sig sin nya tjej Ida som han presenterade för oss, hon var väldigt snäll och söt! Det är alltid kul att få en ny vän som jag förhoppningsvis kommer att få träffa en hel del framöver. 











All I want is the taste that your lips allow

Publicerad 2013-05-14 19:53:00 i Allmänt,

 


Att ständig brottas med alla dessa känslor och tankar om dig gör mig galen. Att inte veta säkert om vad du tycker eller tänker. Att du alltid på något vis kommer tillbaka när dina spår äntligen var på väg att suddas ut gör mig galen... Att du jämt gång på gång lyckas charma mig med ditt sneda leénde och smala läppar. Att du jämt ska ha den där oskyldiga blicken i dina mörka skogsgröna ögon gör mig galen. Galen är det rätta ordet, för aldrig har jag varit så här intresserad av att lära känna någon förut. Jag vill lära känna dig på riktigt för en gång skull och träffas ofta och intensivt, inte bara med dem jämna mellanrum som vi hittills har lyckats att pricka in. Alla dessa fåniga samtal om allt och ingenting, alla dessa komplimanger och bekännelser om att det kanske finns en chans gör mig galen. Kanske var det ofta alkoholen som talade men jag vet att jag menade varje ord. Det är just det som gör så ont och att städnigt behöva bli besviken, besviken på mig själv och mina falska lycko förhoppningar som aldrig får ett slut. Att bli grön av avund på alla som har lyckats få en chans. Efter 5 långa år och jag är fortfarande minst lika nyfiken som jag var när jag träffade dig för första gången, så borde jag ändå förstå och börja lätta ankar för att gå vidare..

The Hives

Publicerad 2013-05-03 10:38:21 i Allmänt,

I fredags så var jag, brorsorna och två kompisar till Chris på The Hives i Gasklockorna. Dom fick högsta betyg enligt tidningen och jag kan inget annat än att hålla med! Helt galet vad bra dom var! Ska se dem igen i sommar, woop. 





Nödvändigheter

Publicerad 2013-05-02 23:30:00 i Allmänt,

Laddar upp inför sommaren 

PUKKA-Refresh te, Silicea kapslar och Maxosol tabletter.

Essie nagel-förstärkare.

Rapsoljé kräm och mandel olja "som jag använder i både håret, ansiktet och kroppen, super bra!".
Mandel oljan är riktigt bra för både torr, problem och blandhy. Jag brukar ha några droppar i ansiktet blandat med min ansiktskräm över natten. Märker stor skillnad på min hy nu och förut, nu kan jag sminka mig normalt utan att det ska behöva se torrt och sprickigt ut och har dessutom mindre orenheter. Mandel oljan är en torr olja som inte täpper igen porer som skapar nya finnar, den slätar också ut och gör huden mjuk. 

Splash

Publicerad 2013-05-02 22:51:00 i Allmänt,

Sitter nu och pluggar rester, inte långt kvar nu innan det är sista dagen att lämna in allt. Stress och ångest... Men jag ska klara det! Har också lekt lite med akvarell och akrylfärger.

 



Valborg

Publicerad 2013-05-01 22:08:00 i Allmänt,

Min valborg spenderades med fina vänner hemma hos Lotte. Vi åt grillat, lekte lekar, dansade till härlig musik, satt vid elden och pratade en massa skit med några öl och cider i varsin hand. Kvällen var super mysig! Men den slutade dock sent med en lång kvällspromenad hem då alla bussar redan hade gått. Kom hem någon gång vid kvart i 5 på morgonen... Haha men det var det värt! 












Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela