writeaboutus.blogg.se

Hello autumn

Publicerad 2013-09-26 22:18:36 i Allmänt,

Idag känns det verkligen att det är höst. Vinden är iskall och solen värmer inte alls som förr, dessutom så var det minusgrader och frost tidigt imorse.. Men allt är inte negativt med hösten även om jag känner så just nu. Nu kan man äntligen börja klä sig i mulliga stickade tröjor, använda sjalar och halsdukar, sitta inne med tända ljus och dricka några koppar te och inte få dåligt samvete av att sitta inne varje gång det är fint väder ute. Kunna ha på sig sina kängor utan att dö utav värmeutslag och ja.. Skulle kunna rabbla upp massor av grejer, så som sagt allt inte inte dåligt med hösten men att det redan är minusgrader gillar jag inte! Inte alls, fy. 

Har även börjat med mina hemgjorda Chai lattés igen och jag gör dem såhär --->
"tog bilderna från min gamla blogg".

 

Playa Calahonda

Publicerad 2013-09-26 19:09:00 i Allmänt,

En dag så tog vi en tripp till den lilla stranden i stan och åt lunch på resturangen Papagayo där dem serverar riktigt bra mat och mycket skaldjur. Vi passade också på att gå runt i de små butikerna. Nerja är inte speciellt stort men det är nog bland det mysigaste och finaste stället jag har varit på i Spanien. Älskar alla små gator, den lilla stranden, klipporna och utsikten ifrån Europabalkongen, musiken som jag hör från hotellet några gator ner, resturangerna och Nerjas Donkey Sanctuary "Cortijo Hidalgo". 

 
 

 

 
 

 
 

Tonelly Circus

Publicerad 2013-09-26 18:14:14 i Allmänt,

Det var en cirkus i Nerja så vi passade på att gå, mest för att vi hade sett någon dag innan att det skulle vara med en björn numren. Cirkusen låg halvvägs till stan från vårat hus längs stranden, så när vi var där för att bada och äta lunch, så gick vi förbi och kollade in björnen. Den hade en stor bur med badkar/pool och allt som man kan tänka sig för att den skulle må bra. Sjukt cool och tam björn!

Här är lite bilder från cirkusen som jag knäppte

 

 

 

 
 



 
 

Back in Sweden

Publicerad 2013-09-26 17:04:00 i Allmänt,

Det där med flitigt bloggande under semestern vart det dåligt med.. Men jag hade det i alla fall jätte bra. Det tog emot att åka hem när man visste att det var ett riktigt höst ruskväder som väntade. Jag känner mig inte redo för kylan än.. Vill hellre kunna gå tunnklädd ett tag till, kunna sitta ute på uteserveringar och njuta av en kall cider i den sista sommarsolen med ett gäng härliga vänner och nya bekantskaper. 

 

new in

Publicerad 2013-09-17 22:52:00 i Allmänt,

Var iväg med pappa till ett köpcentrum i Malaga för att hämta hans spel, nya GTA. Men passade då på att gå runt i lite affärer och kom hem med lite smått och gott. Allt på första bilden gick på ca en hundralapp, helt galet vad man kan få en del grejer billigt här. Ansiktskrämen med aloe vera är grymt bra! Den både åteterfuktar utan att man blir fet i hyn och luktar gott. 

 
 
 
Sen så hittade jag en röd skinnjacka inne på stradivarius som jag fick av pappa. Har letat efter en röd skinnjacka hur länge som helst som sitter bra, så det kunde inte bli en bättre present.  

HOLA CHICOS Y CHICAS

Publicerad 2013-09-17 14:35:00 i Allmänt,

 

Just nu känner jag att jag skulle kunna göra vad som helst för att få stanna lite längre, jag vill inte åka hem.. Inte än. Det har varit rätt många mulna dagar och timmar så mycket sol och badtid har försvunnit, men trots molnen så har jag det underbart. Får en massa fina kort också. 

Idag har vi varit en tripp ner på stan för att äta lunch, vi åt pasta och pizza på samma ställe som vi jämt går till när jag är här. Deras pizzor är supertunna och dem har alltid färska skaldjur som är uppfiskat några timmar innan direkt från havet. 


 
 

 
 
 


Tiempo nublado - mulet väder

Publicerad 2013-09-14 13:44:00 i Allmänt,

Idag är det mulet och pappa känner sig förkyld och febrig, så antar att det blir en lugn dag vid huset. Om vädret blir bättre så förflyttar jag mig upp till poolen, men just nu så är det datorn som gäller. 

Vi skulle ha åkt och kollat på ett gammalt Buddah tempel, men det får bli en annan dag. Laddar kameran för fullt tills dess. 

 
Igår köpte vi mintblad så att vi kan göra eget mint te med hjälp utav en kaffepress. Det är helt sjukt vilken skillnad det blir med färska blad än vad det blir med en vanlig tepåse. Jag älskar det! 

 
 
 
Fyndade 3 nagellack för ca 11kr st på en liten shop i stan, kommer nog att gå dit igen och för att köpa några fler.  

Hola España!

Publicerad 2013-09-12 19:04:00 i Allmänt,

Bjuder på några dåliga mobilbilder, då jag inte hade laddat kameran men det får ni stå ut med.




Jag befinner mig nu ute på balkongen i Nerja hemma hos pappa, kom hit för nån timme sedan och har redan hunnit packa upp alla mina grejer och gått en liten promenad runt om i området. När jag gick min lilla runda som jag jämt brukar gå så såg jag att all kaktusfrukt var mogen som finns längs hela vägen. Kunde såklart inte hålla fingrarna i styr och började genast att plocka. Fick små taggar i alla fingrar som knappt syns eller man får tag i så kommer väl att ha dem där ett tag.. Men jag var bara tvungen att ta dem.. Ha dem.. Och äta dem! Mums.

Resan hit gick bra men för första gången så uppstod det en hel del luftgropar när vi var på väg att landa, det var lite små läskigt. Planet studsade upp och ner och alla bara: ahh waah varje gång... Haha but we survived. 
                             


 

Sommaren värmer en sista gång

Publicerad 2013-09-07 00:50:00 i Allmänt,

Sommaren börjar nå sitt slut och hösten är på väg att ta över. Enligt tidningarna så ska sommarens heta solstrålar värma våra kroppar en sista gång och det ska vara upp mot 24 grader. Idag stämde det till viss del, för visst var det vamt! Men hoppas på att det blir ännu bättre imorgon då det troligen vankas utgång på Nelly high heels på Lobby med tjejerna.  

På torsdag så får jag njuta av  ännu mera värme då jag följer med min pappa och hans tjej Rika till Spanien. Då kommer bloggen att uppdateras flitigt.
 
 
 


 



Photoshoot 2

Publicerad 2013-09-06 23:39:29 i Allmänt,

För någon vecka sen så hade jag en liten photoshoot med Erika, Jossan och Alex. Det är många bilder att gå igenom och jag har än så länge inte ens gått igenom hälften. Har inte riktigt haft tid men här kommer några fler bilder från photoshooten. 
 




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela