writeaboutus.blogg.se

Det blev en helg full av liv

Publicerad 2013-08-13 02:02:55 i Allmänt,

 
Dagen då du hälsade på var som förväntad ”nervös, pirrig och härlig”.

Jag började dagen med att fixa i ordning allt inför kvällen som skulle bestå av mina fina vänner som kom på besök för att grilla, förtära alkohol och leka lekar. Dock så blev det inte så mycket lekande, det vart mer djupa samtal om allt och ingenting, skratt, kvällsdopp i dammen och härlig musik. Jag hade också bakat en kladdkaka att bjuda på med ett övertäckt lager av mörkchoklad och jordgubbar. 

Efter allt städande och fixande så var Erika den första som kom brummandes på sin moped direkt från jobbet. Vi satt oss på bryggan med ett varsitt glas vin och en skål chips för att lugna ner oss, båda var uppe i varv och var allmänt fnissiga av oss efter att inte ha träffats på allt för länge. Vännerna började att droppa in en efter en och klockan började tillslut att närma sig till den tid då det var beräknat att du skulle dyka upp. Efter några misslyckade samtal på grund av dålig mottagning och några fel körningar så kom du äntligen fram till rätt hus. Ett dovt litet hej och en ful vinkning var det första som jag fick fram. Du såg glad ut och gav mig en kram. Sedan gick vi ut till dem andra på altanen och kvällen kunde dra igång. 

När det nästan var morgon och vi inte längre orkade hålla oss vakna så var det dags att sova. Alla vännerna sov över så huset kändes helt plötsligt som ett kollektiv, hihi. Sedan när alla hade vaknat igen så åt vi frukost och några utav oss började att dra sig hemåt. Jag ville inte att kvällen som var skulle ta slut, den gick för snabbt… Men satan vad trevligt vi hade det. 

Tillslut så hade alla åkt hem utom du som skulle stanna en natt till. Vi var kvar i huset ett tag för att ta ett sista dopp i dammen för att trotsa den lilla badkrukan som vi är.  Sedan bar det iväg i din bil till ”stan” där vi handlade en lite gott dvs. Ben&Jerry glass i mängder och pizza för att kunna ha en riktig tjockis filmkväll i min lägenhet. Det var mysigt, och du var så trevlig. Dock så gick det inte att undvika att det blev en del pinsamma och tysta stunder emellan oss. Men vad mer kan man förvänta sig när man inte än känner varandra så bra och sedan kunde vara så fruktansvärt blyga. Antar att det släpper ju mer vi kommer att ses. 

Kommentarer

Postat av: Ell

Publicerad 2013-08-13 07:40:36

Åhhhhh! Så sjukt mycket fina bilder du tagit senaste tiden och denna är helt cpsnygg! :O Och nice helg. ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela